Τροχοί & TIR

Διαθέσιμη η εφαρμογή πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2019

Άνοιξε η εφαρμογή του TaxisNet για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2019, με την προθεσμία αποπληρωμής τους να λήγει στις 31/12/2018. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσε
Τρίτη 27/11/2018 - 10:37
Κοινοποίηση στα Social Media

Άνοιξε η εφαρμογή του TaxisNet για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2019, με την προθεσμία αποπληρωμής τους να λήγει στις 31/12/2018. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), www.aade.gr.

Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου για τα τέλη κυκλοφορίας, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τους κωδικούς πρόσβασης. Στην κεντρική σελίδα του site, στην κατηγορία «Πολίτες», επιλέξτε την ένδειξη «Οχήματα» και θα μεταφερθείτε στην ηλεκτρονική φόρμα, όπου θα κάνετε κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ». Συμπληρώστε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφονται στην άδεια κυκλοφορίας και στη συνέχεια επιλέξτε το έτος τελών κυκλοφορίας. Επιλέγοντας «Αναζήτηση», οδηγείστε στην «Εκτύπωση», αμέσως μόλις εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση».

Εκτυπώστε ΕΔΩ τα τέλη κυκλοφορίας 2019

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019, μπορεί να γίνεται είτε στα γκισέ της τράπεζας είτε ηλεκτρονικά. Στην περίπτωση της εξόφλησης μέσω e-banking, χρειάζεται μόνο η «Ταυτότητα Οφειλής» που υπάρχει στο ειδοποιητήριο, ενώ αν επιλεγεί η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης σε 12 δόσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ορισμένες τράπεζες, αν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να πληρώσει συμπληρώνοντας απλά τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.

Υπενθυμίζεται, πως τα τέλη κυκλοφορίας του 2019 είναι ίδια με αυτά του 2018 για όλους τους τύπους ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων (Ι.Χ. & Δ.Χ.).

Για να δείτε αναλυτικά τα τέλη ανά κατηγορία, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

PreviousNext