Τροχοί & TIR

Διαθέσιμο το νέο 9θέσιο minibus Renault Trafic

Λανσάρεται εμπορικά στη χώρα μας το νέο minibus Renault Trafic, με 8+1 θέσεις και τιμές που εκκινούν από τα 27.545 ευρώ. Η επιβατική έκδοση του Renault Trafic απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις (π.χ.
Τρίτη 27/02/2018 - 12:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Λανσάρεται εμπορικά στη χώρα μας το νέο minibus Renault Trafic, με 8+1 θέσεις και τιμές που εκκινούν από τα 27.545 ευρώ.

Η επιβατική έκδοση του Renault Trafic απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις (π.χ. ξενοδοχειακές μονάδες, εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κ.τ.λ.), όσο και σε ιδιώτες που επιθυμούν αυξημένη μεταφορική ικανότητα από το όχημά τους (π.χ. πολύτεκνοι), καθώς μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης Β κατηγορίας.

Η διάταξη των καθισμάτων των επιβατών είναι διπλό κάθισμα μπροστά και δύο σειρές των τριών καθισμάτων. Η είσοδος των επιβατών είναι άνετη χάρη στο διευρυμένο πλάτος της συρόμενης πόρτας, που ξεπερνά το ένα μέτρο (1.030 χλστ.). Αλλά και η μπαγκαζιέρα πίσω διαθέτει πλούσιο χώρο πλάτους περί τα 2.200 χλστ. και μήκους 908 χλστ., ικανό να δεχθεί τις αποσκευές των επιβατών.

Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, που περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές - ηλεκτρονικές ευκολίες και ζώνες ασφαλείας 3 σημείων για όλους τους επιβάτες, οι οποίοι -να σημειώσουμε- έχουν στη διάθεσή τους και ανεξάρτητη ρύθμιση για τον κλιματισμό. Οι επιβάτες των δύο πίσω σειρών ταξιδεύουν με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στις μεγάλες -για την κατηγορία του οχήματος- αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων, αλλά και του ύψους της οροφής. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες των παραθύρων προσφέρουν απεριόριστη θέα και ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του θορύβου. Επιπλέον, το 9θεσιο Renault Trafic προσφέρεται τόσο με το σύστημα πλοήγησης Media Nav Evo, όσο και με δεύτερη πλαϊνή πόρτα.

Το νέο minibus Renault Trafic εφοδιάζεται με τον diesel κινητήρα Energy 1.6 dCi 125, ο οποίος χρησιμοποιεί δύο στροβυλοσυμπιεστές καυσαερίων (Twin Turbo) και αποδίδει 125 ίππους και 320Nm ροπής μόλις από τις 1.500 σ.α.λ. Η μέγιστη τεχνική ταχύτητα του οχήματος ορίζεται στα 169 χλμ./ώρα (περιορισμένη από τον Κ.Ο.Κ.) και η επίδοση στη διαδικασία επιτάχυνσης του 0-100 χλμ./ώρα είναι 11,8 δλ. Η μέση κατανάλωση που ανακοινώνει η Renault βρίσκεται στα 5,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι στα 145 γρ./χλμ.

Το συνολικό μήκος του Renault Trafic είναι 5.399 χλστ., το πλάτος 1.956 χλστ. (2.283 χλστ. με τους καθρέπτες), το ύψος 1.971 χλστ. (χωρίς επιβάτες) και το μεταξόνιο 3.498 χλστ., ενώ ο πίσω πρόβολος των 968 χλστ. φιλοξενεί στο σύνολό του σχεδόν την αποσκευοθήκη.

PreviousNext