Τροχοί & TIR

Δοκιμές αυτόνομων στο Πεκίνο από τη Daimler

Μετά από τις δοκιμές αυτόνομης οδήγησης σε Γερμανία και Η.Π.Α., η Daimler γίνεται η πρώτη διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία που θα πραγματοποιήσει αντίστοιχα τεστ και στην Κίνα, καθώς έλαβε επίσημη άδεια
Τρίτη 28/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από τις δοκιμές αυτόνομης οδήγησης σε Γερμανία και Η.Π.Α., η Daimler γίνεται η πρώτη διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία που θα πραγματοποιήσει αντίστοιχα τεστ και στην Κίνα, καθώς έλαβε επίσημη άδεια από τις Αρχές της χώρας για να δοκιμάσει στους δρόμους του Πεκίνου, προηγμένα αυτόνομα οχήματα επιπέδου «4».

Για να καταφέρουν να πάρουν την άδεια, τα οχήματα της Mercedes-Benz ήταν εξοπλισμένα με πρόσθετες τεχνικές εφαρμογές από την εταιρεία Baidu Apollo. Πραγματοποίησαν εκτεταμένες δοκιμές στη ζώνη που αποκαλείται «National Pilot Zone» και η οποία βρίσκεται στο Πεκίνο και στην επαρχία του Χεμπέι. Επιπλέον, η Daimler επέκτεινε τη δράση του τοπικού τμήματος R&D, θέτοντας ως προτεραιότητα την αυτόνομη οδήγηση και την ασφάλεια των οχημάτων, την ίδια στιγμή που αύξησε τις συνεργασίες της με τοπικούς εταίρους.

PreviousNext