Τροχοί & TIR

Ε65: Κινητοποιήσεις αγροτών από κόμβο Προαστίου έως Σοφάδων

Με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας ανακοινώνεται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων έχουν ως εξής: 1. Σήμερα Πέμπτη (25/01/2024), από ώρα 13:40 και για όσο χρονικό διάσ
Πέμπτη 25/01/2024 - 14:09
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Με απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας ανακοινώνεται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων έχουν ως εξής:

1. Σήμερα Πέμπτη (25/01/2024), από ώρα 13:40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, εφαρμόζεται προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65 για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

2. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως: 

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου). 

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα). 

 

PreviousNext