Τροχοί & TIR

Έφοδος σε αποθήκη Μεταφορικής. Κατάσχεση τεράστιας ποσότητας κροτίδων

Έφοδο πραγματοποίησαν σε χώρο μεταφορικής εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, όπου ε
Δευτέρα 30/10/2023 - 10:29
Κοινοποίηση στα Social Media

Έφοδο πραγματοποίησαν σε χώρο μεταφορικής εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης, τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, όπου εντοπίστηκαν επτά παλέτες με 222 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 1.354.440 κροτίδες, διαφόρων επωνυμιών, η κατοχή των οποίων απαγορεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 456/76 “Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων” και του Ν.2168/93 “Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις”.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα, ενώ η έρευνα επρόκειτο να συνεχιστεί και προς τους παραλήπτες των κροτίδων με τη συνεργασία των αστυνομικών αρχών σε άλλες περιοχές της χώρας.

Να σημειωθεί ότι η διακίνηση των κροτίδων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Το ενδεχόμενο ανάφλεξης θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες για τους χρήστες του δρόμου ή τους επιβάτες πλοίου.

PreviousNext