Τροχοί & TIR

Εγκαίνια νέου εργοστασίου της Schmitz στην Ισπανία

Με την παρουσία 700 πελατών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Schmitz Cargobull στη βιομηχανική περιοχή Figueruelas στη Zaragosa της Ισπανίας. Σ
Πέμπτη 15/06/2023 - 14:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Με την παρουσία 700 πελατών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της Schmitz Cargobull στη βιομηχανική περιοχή Figueruelas στη Zaragosa της Ισπανίας.

Στο νέο εργοστάσιο θα κατασκευάζονται τα βασικά ρυμουλκούμενα της μάρκας όπως κουρτίνες, θάλαμοι και κόφες ξηρού φορτίου.

Το εργοστάσιο καλύπτει συνολική έκταση 104.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 20.000 τ.μ. αφορούν στη συναρμολόγηση των ρυμουλκούμενων, τα οποία θα διατίθενται στις αγορές της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ουκρανίας και Βουλγαρίας.

Το εργοστάσιο θα λειτουργεί σε 3 βάρδιες 7 ημέρες την εβδομάδα, με την παραγωγή να εκτιμάται στις 60 μονάδες την ημέρα (20 σε κάθε βάρδια).

Η επένδυση της Schmitz Cargobull ανήλθε στα 16,6 εκατ. ευρώ και σ’ αυτή θα απασχολούνται 330 εργαζόμενοι.

Στη φωτό, στιγμιότυπο από τα εγκαίνια. Από αριστερά ο Miguel Iglesias, εμπορικός διευθυντής της Schmitz Cargobull, ο Andreas Schmitz, πρόεδρος της Schmitz και ο Jordi Romero, διευθύνων σύμβουλος της Schmitz Cargobull Iberica.

PreviousNext