Τροχοί & TIR

Έκλεισε το τελωνείο στις Καστανιές Έβρου

Διεκόπη σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, η λειτουργία του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου. Η σχετική απόφαση λήφθηκε από τις ελληνικές Αρχές, λόγω της συγκέντρωσης από την τουρκική πλευρά, σημαν
Παρασκευή 28/02/2020 - 15:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Διεκόπη σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, η λειτουργία του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου. Η σχετική απόφαση λήφθηκε από τις ελληνικές Αρχές, λόγω της συγκέντρωσης από την τουρκική πλευρά, σημαντικού αριθμού μεταναστών και προσφύγων, πρόθεση των οποίων είναι να εισέλθουν στη χώρα μας.

Σημειώνεται, πως στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σταδιακά προβλέπεται να ενισχυθούν, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτροπή της ανεξέλεγκτης εισόδου ατόμων στο ελληνικό έδαφος.

Στο μεταξύ, στον Έβρο βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο της απόφασης της κυβέρνησης για περαιτέρω ενίσχυση των μέτρων επιτήρησης των ελληνικών συνόρων, προκειμένου να αποτραπούν νέα κύματα προσφύγων-μεταναστών, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο πολεμικό μέτωπο της Συρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

PreviousNext