Τροχοί & TIR

Εκπαίδευση οδηγών από τη Mercedes-Benz

Το «TRUCKTraining» είναι το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών από τη Mercedes-Benz. Περιλαμβάνει τυποποιημένα μαθήματα, αλλά και προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με το εύρος να ποι
Τρίτη 20/02/2018 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Το «TRUCKTraining» είναι το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγών από τη Mercedes-Benz. Περιλαμβάνει τυποποιημένα μαθήματα, αλλά και προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με το εύρος να ποικίλλει από τα ομαδικά μαθήματα μέχρι την υποστήριξη του κάθε μεμονωμένου οδηγού.

Στην Ευρώπη, το Mercedes-Benz TRUCKTraining περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση, αλλά και το γνωστό εδώ και χρόνια πρόγραμμα «Eco Training». Επειδή η ζήτηση για εξατομικευμένη κατάρτιση συνεχώς αυξάνεται, δημιουργήθηκε το νέο πρόγραμμα «Eco On-Board Training», το οποίο υποστηρίζει τον οδηγό στις καθημερινές του δραστηριότητες, δίχως να παρεμποδίζεται η μεταφορική διαδικασία.

Η Mercedes-Benz μέσω του TRUCKTraining υποστηρίζει τους επιχειρηματίες στην ποιοτική αναβάθμιση του προσωπικού τους και παράλληλα είναι σε θέση να εκπαιδεύσει του εκπαιδευτές, με τη βοήθεια των προγραμμάτων «train the trainer». Σημαντικά είναι τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή «Mercedes-Benz TRUCKTraining App» για smartphones και tablets.

Το προγράμμα Mercedes-Benz TRUCKTraining και το εργοστάσιο Mercedes-Benz Wörth Plant συνιστούν έναν εκπαιδευτικό οργανισμό, ο οποίος έχει λάβει την έγκριση από τις Αρχές της Γερμανίας να εκδίδει πιστοποιητικά για την προβλεπόμενη εκπαίδευση -αρχική και περιοδική- των μεταφορέων.

PreviousNext