Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ελεγκτών ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Έτσι, η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για του
Δευτέρα 23/09/2019 - 10:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Έτσι, η διεξαγωγή θεωρητικών γραπτών εξετάσεων για τους υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων ∆ηµοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ ορίστηκε για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 π.µ. και για τους υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων ∆ηµοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 π.µ.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του κτιρίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, ∆ήµος Παπάγου–Χολαργού) και διεξάγονται μέσω γραπτών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής [ερώτηση µε τρεις (3) πιθανές απαντήσεις, εκ των οποίων µόνο η µία (1) είναι η ορθή].

Σημειώνεται, πως οι προαναφερθείσες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, µε τις πιθανές απαντήσεις τους, είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (www.yme.gr) και συγκεκριμένα στην επιλογή «Μεταφορές/Εποπτεία-Έλεγχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων/Εξετάσεις Υποψηφίων Ελεγκτών ΚΤΕΟ-Τράπεζες Θεμάτων» και προέρχονται από τις εξής δύο (2) βάσεις δεδομένων θεμάτων που δημιουργήθηκαν από τη Μόνιμη Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε µε τον σκοπό αυτό.

PreviousNext