Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για άδεια οδικού μεταφορέα στον Πύργο

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας προκηρύσσει γραπτές εξετάσεις της Β’ Περιόδου 2023, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικού μεταφορέα επιβατών ή εμπορευμάτ
Πέμπτη 01/06/2023 - 13:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας προκηρύσσει γραπτές εξετάσεις της Β’ Περιόδου 2023, για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας οδικού μεταφορέα επιβατών ή εμπορευμάτων. 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα εξετάσεων της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας (Συντριάδα Πύργου) και ώρα 9.00 π.μ. (γραπτές εξετάσεις οδικών μεταφορέων εμπορευμάτων και οδικών μεταφορέων επιβατών). 

Η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες για τις κατηγορίες εθνικών-διεθνών και δύο ώρες για την κατηγορία διεθνών, προκειμένου για την απόκτηση του ενιαίου Π.Ε.Ε.

Οι υποψήφιοι, που προσέρχονται για εξέταση θα πρέπει να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό μέσο των στοιχείων ταυτότητάς τους στην αρμόδια επιτροπή εξετάσεων, προκειμένου να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους δύο στυλό διαρκείας χρώματος μπλε ή μαύρου. Σημειώσεις, βοηθήματα, βιβλία και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές απαγορεύεται να μεταφέρονται στην αίθουσα των εξετάσεων. 

Ο κατάλογος όλων των ερωτήσεων (συμπεριλαμβανομένων των ερωτήσεων της ενότητας «Στοιχεία Εργατικού Δικαίου») και των μελετών περίπτωσης (case studies) που χρησιμοποιούνται στις εξετάσεις, βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: www.yme.gov.gr > Πληροφόρηση για θέματα Οδικού Μεταφορέα.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολή ΣΕΚΑΜ στην οποία φοίτησαν, καθώς και στο Τηλ.: 26213-63105 και στο e-mail: dme@ilia.pde.gov.gr (κα. Θεοδωρακάκου Ιωάννα).

PreviousNext