Τροχοί & TIR

Η Ελλάδα στον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού VISTA της Volvo

Χάρη στη σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεργείου Pro Truck – Επιτροπάκης για τα φορτηγά και τα λεωφορεία Volvo.
Δευτέρα 02/09/2024 - 16:15
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Ξανά η χώρα μας θα συμμετάσχει στον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού VISTA της Volvo, αυτή τη φορά χάρη στη σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεργείου Pro Truck – Επιτροπάκης για τα φορτηγά και τα λεωφορεία Volvo.

Πρόκειται για μια μεγάλη, όσο και τιμητική για τη χώρα μας διάκριση, αν σκεφτεί κανείς ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν 16.000 τεχνικοί από περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως με την ελληνική ομάδα να συγκαταλέγεται μεταξύ των 44 καλύτερων του κόσμου.

Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η ελληνική ομάδα που αποτελείται από τους Επιτροπάκη Γεώργιο, Μπαλάση Σπύρο, Κασούτσα Δημήτρη και Σιαμιώτη Γιώργο θα διαγωνισθεί στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας 9-13 Σεπτεμβρίου 2024.

Η Τεχνική Διευθύντρια της Volvo Trucks Του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη κα. Μαρία Δρούζα δήλωσε: “Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο Επιτροπάκη και την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά. Η πρόκριση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων Pro Truck - Επιτροπάκης στον τελικό του VISTA 2023 - 2024 είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης και της εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει το δίκτυό μας. Είμαστε περήφανοι για το επίπεδο τεχνογνωσίας και την επαγγελματική αριστεία που διακρίνει όλους τους συνεργάτες μας, οι οποίοι διασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τους πελάτες μας."

Η ομάδα του συνεργείου Volvo Pro Truck – Επιτρόπακης μετά από συνεχείς δοκιμασίες και ασκήσεις κατέκτησε μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην επίλυση πολλών και διαφορετικών τεχνικών προβλημάτων επιτυγχάνοντας σωστή διάγνωση και άψογη επισκευή στον συντομότερο χρόνο. Για το συνεργείο Volvo Pro Truck – Επιτρόπακης η πρόκριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς, του επαγγελματισμού και της αφοσίωσης των μελών της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της Pro Truck - Επιτρόπακης Γεώργιος δήλωσε σχετικά: "Η πρόκριση στον τελικό του VISTA 2023 - 2024 είναι μια συγκλονιστική στιγμή για εμάς καθώς είμαστε ένα από τα 44 συνεργεία στον κόσμο που κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το στάδιο. Χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία και αφοσίωση για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να ξεχωρίσουμε σε ένα τόσο μεγάλο εκπαιδευτικό γεγονός. Το VISTA είναι μια καταπληκτική εμπειρία που μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να αναδείξουμε την τεχνογνωσία μας. Αυτή η σημαντική διάκριση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη".

.

Η δημιουργία και η προσφορά του VISTA

Το VISTA ξεκίνησε το 1957, αρχικά ως διαγωνισμός για τους τεχνικούς της Volvo στη Σουηδία. Ωστόσο, τα επόμενα 20 χρόνια, το VISTA επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και μέχρι το 1977 είχε φτάσει σε όλες τις ηπείρους, προσελκύοντας εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Volvo από όλο τον κόσμο. 

Σήμερα είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για το προσωπικό του aftermarket που έχει την ευκαιρία να αναπτύξει σύγχρονες τεχνικές και δεξιότητες, προωθώντας ταυτόχρονα το πνεύμα της ομαδικής εργασίας.

Έτσι, μπορούμε να πούμε, ότι το VISTA είναι κάτι περισσότερο από έναν διαγωνισμό. Αναδεικνύεται σε μια γιορτή της ομαδικής εργασίας και ενθαρρύνει τις ομάδες να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες αναβαθμίζοντας συνολικά το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo. 

Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών είναι η παροχή άριστης εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και φίλους της μάρκας.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volvo, Pro Truck-Επιτροπάκης για την εξαιρετική τους επίδοση, τους εύχεται καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό και καταλήγει: «Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να διακρίνονται, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα, τον Όμιλο και τη μάρκα στη διεθνή σκηνή».

PreviousNext