Τροχοί & TIR

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Jeep Gladiator

Στις 12-14 Ιουλίου, στο πλαίσιο της 6ης εκδοχής της εκδήλωσης «Camp Jeep», η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στο San Martino di Castrozza της Ιταλίας, το ολοκαίνουργιο Jeep Gladiator θα πατήσει για π
Παρασκευή 10/05/2019 - 11:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Στις 12-14 Ιουλίου, στο πλαίσιο της 6ης εκδοχής της εκδήλωσης «Camp Jeep», η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στο San Martino di Castrozza της Ιταλίας, το ολοκαίνουργιο Jeep Gladiator θα πατήσει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό έδαφος.

Σημειώνεται πως το νέο pick-up της Jeep, το οποίο παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό στα τέλη της περυσινής χρονιάς στην έκθεση του Λος Άντζελες, πραγματοποίησε ήδη το εμπορικό του ντεμπούτο στις Η.Π.Α. (τιμές από τα 33.545 δολάρια), ενώ στην Ευρώπη το Gladiator αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως η «αγροτική» έκδοση του νέου Jeep Wrangler διαθέτει μια καρότσα μήκους 1.524 χλστ. και ότι προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 725 κιλών. Το Gladiator αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ικανό στις εκτός δρόμου διαδρομές, τιμώντας την παράδοση της αμερικάνικης μάρκας. Θα διατίθεται με έναν V6 κινητήρα βενζίνης Pentastar 3,6 λτ. (385 hp), αλλά και με έναν 3λιτρο EcoDiesel V6 κινητήρα (260 hp), ο οποίος θα συνεργάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

PreviousNext