Τροχοί & TIR

Ford: Ο θριαμβευτής σε Van και Pick-Up (+VIDEO)

Σάρωσε και πάλι τα κορυφαία βραβεία η Ford κερδίζοντας για έκτη φορά τον τίτλο του van της χρονιάς 2020 για το μοντέλο Ford Tra­­­nsit Custom Plug-In Hybrid, το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση με 97 β
Τετάρτη 20/11/2019 - 21:31
Κοινοποίηση στα Social Media
Για έκτη φορά, η Ford κέρδισε τον τίτλο του van της χρονιάς, επικρατώντας φέτος με το υβριδικό Transit Custom Plug-In Hybrid, ενώ πρώτο στα pick-up ήταν και το Ranger.
Για έκτη φορά, η Ford κέρδισε τον τίτλο του van της χρονιάς, επικρατώντας φέτος με το υβριδικό Transit Custom Plug-In Hybrid, ενώ πρώτο στα pick-up ήταν και το Ranger.

Σάρωσε και πάλι τα κορυφαία βραβεία η Ford κερδίζοντας για έκτη φορά τον τίτλο του van της χρονιάς 2020 για το μοντέλο Ford Tra­­­nsit Custom Plug-In Hybrid, το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση με 97 βαθμούς στη βαθμολογία των κριτών, χάρη στην υψηλή τεχνολογία που ενσωματώνει.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το νέο Ford Transit EcoBlue Hybrid με 54 βαθμούς.  Στην τρίτη θέση βρέθηκε το νέο VW Transporter T6.1. και ακολούθησαν τα Renault Master, Iveco Daily και Fiat Ducato.

Ο θρίαμβος για τη Ford ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του βραβείου Διεθνές Pick-Up της Χρονιάς 2020 το οποίο απονεμήθηκε στο Ford Ranger χάρη στα προηγμένα συστήματα ασφαλείας, τις βέλτιστες επιδόσεις και τις ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Αντίπαλοι του Ford Ranger ήταν το νέο Mitsubishi L200, το ανανεωμένο Nissan Navara, το Renault Alaskan και το νέο Toyota Hilux.

Το Ford Ranger κατέλαβε την 1η θέση με 78 βαθμούς, έναντι του Mitsubishi L200 που κέρδισε τη δεύτερη θέση με 72 βαθμούς, αφήνοντας τρίτο το Toyota Hilux.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της Επιτροπής Κρίσεως για το van of the year εκπροσωπούν 25 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Αντίστοιχα, και στην Επιτροπή Κρίσεως για το Pick-Up της χρονιάς συμμετέχει το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με 18 άλλες χώρες.

Αναλυτική παρουσίαση των νικητών και όλη η βαθμολογία στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου.

Video URL
PreviousNext