Τροχοί & TIR

Χιλιάδες νέα Volvo FH για τη Girteka

Μια «στρατιά» από 2.000 νέα Volvo FH πρόκειται να εντάξει στον στόλο της μέσα στη χρονιά που διανύουμε η γνωστή μεταφορική εταιρεία από τη Λιθουανία, Girteka Logistics, η οποία διαθέτει 8.000 φορτηγ
Κυριακή 21/03/2021 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια «στρατιά» από 2.000 νέα Volvo FH πρόκειται να εντάξει στον στόλο της μέσα στη χρονιά που διανύουμε η γνωστή μεταφορική εταιρεία από τη Λιθουανία, Girteka Logistics, η οποία διαθέτει 8.000 φορτηγά και απασχολεί 15.000 οδηγούς.

Μάλιστα, ένα μεγάλο μέρος των εν λόγω φορτηγών θα εξοπλίζονται με την τεχνολογία I-Save της Volvo, η οποία υπόσχεται περιορισμό της κατανάλωσης έως και κατά 10% (διαβάστε Τ&Τ Οκτωβρίου 2020). Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ηγέτιδας εταιρείας logistics, η χαμηλή κατανάλωση και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, ήταν οι βασικοί λόγοι επιλογής των Volvo FH.

Σημειώνεται πως η Girteka Logistics, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη και τη Ρωσία, συνεργάζεται εδώ και 15 χρόνια με τη Volvo Trucks, κατά τη διάρκεια των οποίων τα περισσότερα φορτηγά με τα σήματα της σουηδικής μάρκας έχουν αποκτηθεί με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που η ίδια προσφέρει, μέσω των υπηρεσιών «Volvo Financial Services».

PreviousNext