Τροχοί & TIR

Η GRANTEX στην Automechanika

Η GRANTEX, με συνέπεια και επαγγελματισμό, συμμετείχε και πάλι στην έκθεση Automechanika που αποτελεί το διεθνές aftermarket γεγονός της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η GRANTEX παρουσίασε τις προτάσεις της
Τετάρτη 28/09/2022 - 11:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Η GRANTEX, με συνέπεια και επαγγελματισμό, συμμετείχε και πάλι στην έκθεση Automechanika που αποτελεί το διεθνές aftermarket γεγονός της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η GRANTEX παρουσίασε τις προτάσεις της που περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα σε φρένα και ανταλλακτικά για βαρέου τύπου και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις, η GRANTEX έχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για τα συμβατικά όσο και για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στη διάρκεια της Automechanika, οι συμμετέχοντες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις νέες ευκαιρίες δικτύωσης για να συναντηθούν προσωπικά και να κάνουν νέες επιχειρηματικές επαφές.

«Σε έναν κλάδο που οι εξελίξεις είναι πολλές και ο μετασχηματισμός του επιταχύνεται, ένα είναι σίγουρο: Παρόλο που ο κόσμος γίνεται ολοένα και περισσότερο ψηφιακός, τα πάντα εξαρτώνται από τους ανθρώπους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η GRANTEX.

PreviousNext