Τροχοί & TIR

Isuzu D-Max Gravity με όφελος έως 3.500 Ευρώ

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια «τρέχει» αυτό το διάστημα για το Isuzu D-Max. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος Μαρτίου το πλήρως εξοπλισμένο διπλοκάμπινο Isuzu D-Max «Gravity» (Μ/Τ, ΜΥ17)
Παρασκευή 22/02/2019 - 17:38
Κοινοποίηση στα Social Media
μέχρι το τέλος Μαρτίου το νέο ISUZU D-MAX προσφέρεται με όφελος έως 3.500€
Μέχρι το τέλος Μαρτίου το νέο ISUZU D-MAX προσφέρεται με όφελος έως 3.500€

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια «τρέχει» αυτό το διάστημα για το Isuzu D-Max. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος Μαρτίου το πλήρως εξοπλισμένο διπλοκάμπινο Isuzu D-Max «Gravity» (Μ/Τ, ΜΥ17) προσφέρεται με όφελος έως 3.500€.

Τα pick up της Isuzu, που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, έχουν φανατικό κοινό, και αξιοζήλευτη φήμη ανάμεσα στους επαγγελματίες, για πολλούς λόγους που έχουν να κάνουν με την εκμετάλλευση και τις εκτός δρόμου ικανότητές τους. Η τελευταία γενιά του δημοφιλούς D-Max είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της πολυπληθούς πλέον κατηγορίας, με μία μεγάλη παλέτα καινοτομιών που (δικαίως) έχουν πέραση στην αγορά.

Καταρχάς, ο Euro 6 κινητήρας Hi-Power των 1.900 κ.εκ. με 163 PS, με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας, χωρίς AdBlue και υψηλή αποδοτικότητα, μοιάζει να έχει πετύχει κέντρο στις απαιτήσεις της κατηγορίας, χωρίς εντυπωσιασμούς ως προς την ιπποδύναμη και με την παροιμιώδη αξιοπιστία των μηχανικών συνόλων του κατασκευαστή. Κι έπειτα, ο ισορροπημένος χαρακτήρας της κατασκευής με πολιτισμένη συμπεριφορά στην άσφαλτο, ραφιναρισμένη κύλιση στον αυτοκινητόδρομο και, ταυτόχρονα, σοβαρό τεχνολογικό υπόβαθρο για σκληρή εκτός δρόμου χρήση, συν 5 χρόνια εγγύηση, λύνουν τα χέρια του επαγγελματία. Η συγκεκριμένη έκδοση, έχει τα πάντα –από Hill Start Assist (HSA), Hill Descent Control (HDC), μέχρι πανέμορφες 18άρες ζάντες αλουμινίου και κορυφαίο ηχοσύστημα- στάνταρ σε ό,τι αφορά εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που πλέον, πέρα από τα προφανή του χαρίσματα, και τιμολογιακά, συνιστά ένα από τα πιο ολοκληρωμένα διπλοκάμπινα pick up της αγοράς.

 

PreviousNext