Τροχοί & TIR

IVECO METALLIC για τους Metallica

Μια περιορισμένη σειρά 72 βαρέων φορτηγών υψηλής ποιότητας, διακοσμημένα με αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τους Metallica, θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του έτους, προσφέροντας στους λάτρεις μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι αυτής της μοναδικής και ιδιαίτερης συνεργασίας.
Τρίτη 28/05/2024 - 13:28
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: IVECO
φωτό: IVECO

Ένας στόλος φορτηγών IVECO multi-energy με την ειδική έκδοση Metallica livery θα λειτουργήσει ως ισχυρός πρεσβευτής των βιώσιμων μεταφορών καθώς θα διασχίσει τους Ευρωπαϊκούς δρόμους συνοδεύοντας το μουσικό γκρουπ Metallica στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους. 

Η IVECO συνεργάζεται με το θρυλικό συγκρότημα για να προσφέρει πράσινες μεταφορές - χαμηλών εκπομπών και στις 9 στάσεις της περιοδείας τους στην Ευρώπη (Μόναχο, Μιλάνο, Βιέννη, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη, Όσλο, Clisson, Βαρσοβία και Μαδρίτη), παρέχοντας φορτηγά και λεωφορεία με φυσικό αέριο, ηλεκτρικά και με ανανεώσιμο ντίζελ για τη μεταφορά του προσωπικού και του εξοπλισμού των Metallica. Ένα ηλεκτρικό φορτηγό με κυψέλες καυσίμου θα ενσωματωθεί στον στόλο multi-energy στο τελικό στάδιο της περιοδείας.

φωτό: IVECO
φωτό: IVECO

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος στόλος της IVECO είναι εμπνευσμένος από τους Metallica, καθώς το σχεδιαστικό κέντρο της Iveco Group έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό γραφικό για ολόκληρο τον στόλο, αντλώντας έμπνευση από το άλμπουμ των Metallica, 72 Seasons.

Ειδικότερα, η μπροστινή μάσκα φέρει το λογότυπο των Metallica, συμβολίζοντας τη συνεργασία μεταξύ της IVECO και της εμβληματικής μπάντας. Μια περιορισμένη σειρά 72 βαρέων φορτηγών υψηλής ποιότητας, διακοσμημένα με αποκλειστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τους Metallica, θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του έτους, προσφέροντας στους λάτρεις μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι αυτής της μοναδικής και ιδιαίτερης συνεργασίας.

PreviousNext