Τροχοί & TIR

Και 7η αναβολή για το θέμα της απαγόρευσης στους παράδρομους

Και 7η αναβολή πήρε η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της απαγόρευσης των φορτηγών στο παράπλευρο οδικό δίκτυο (και όλων των οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους). Την έκπληξή τους δεν έκ
Τρίτη 05/06/2018 - 15:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Και 7η αναβολή πήρε η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της απαγόρευσης των φορτηγών στο παράπλευρο οδικό δίκτυο (και όλων των οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους).

Την έκπληξή τους δεν έκρυβαν οι νομικοί για τις συνεχείς αυτές αναβολές, θεωρώντας ότι σπάνια συμβαίνει ασφαλιστικά μέτρα να μη συζητούνται και να αναβάλλονται 7 φορές μέσα σε δύο χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι ασφαλιστικά μέτρα έχει καταθέσει το ΠΣΧΕΜ το Σεπτέμβριο του 2016 κατά του νόμου Σπίρτζη που απαγορεύει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και σε κάθε δρόμο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή των διοδίων («παραλλαγμένο» οδικό δίκτυο). Η συζήτηση, μετά την έκτη αναβολή ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Ιουνίου, πήρε όμως και πάλι αναβολή -την 7η κατά σειρά- για τις 18 Σεπτεμβρίου του 2018.

PreviousNext