Τροχοί & TIR

Κανονικά, σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορεί το ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Με έκτακτες ειδήσεις και κρίσιμες πληροφορίες για ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων Παρά τις σοβαρές δυσκολίες, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR θα κυκλοφορήσει κανονικά την 1η Απριλίου
Δευτέρα 30/03/2020 - 22:11
Κοινοποίηση στα Social Media
Με έκτακτες ειδήσεις και κρίσιμες πληροφορίες για ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων
Με έκτακτες ειδήσεις και κρίσιμες πληροφορίες για ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων

Με έκτακτες ειδήσεις και κρίσιμες πληροφορίες για ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων

  

Παρά τις σοβαρές δυσκολίες, το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR θα κυκλοφορήσει κανονικά την 1η Απριλίου σε όλη τη χώρα με σκοπό να ενημερώσει τους αναγνώστες του για μια σειρά επειγόντων και κρίσιμων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τα οποία αφορούν άμεσα αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων, μεταφορικές και άλλες συναφείς επιχειρήσεις.



Πρόκειται για δεκάδες έκτακτες διατάξεις και ρυθμίσεις με όλες τις παρατάσεις που δόθηκαν για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών επαγγελματικών αυτοκινήτων και με τις ημερομηνίες που αυτές λήγουν (άδειες, ΚΤΕΟ, ADR, πιστοποιητικά, εξετάσεις, ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.λ.π. Ακόμη, θα μάθετε τι ισχύει για τα ψυγειάκια, τις παρατάσεις απόσυρσης κ.α).



Ειδική αναφορά, κάνει το περιοδικό στην έκτακτη είδηση της εξαίρεσης που δόθηκε για τις ώρες οδήγησης. Πόσο αυτές οι ώρες αυξάνονται ημερησίως, πώς υπολογίζεται ο εβδομαδιαίος χρόνος ανάπαυσης κ.λ.π.



Με αμείωτο ενδιαφέρον θα πληροφορηθείτε επίσης πως οι διασυνοριακές διελεύσεις θα γίνονται μέσα σε 15 λεπτά της ώρας, ποιες είναι οι χώρες που υπέγραψαν αυτή τη συμφωνία και ποιες είναι οι διαδικασίες εξπρές που θα ακολουθούν οι συνοριακές αρχές.



Υψηλού ενδιαφέροντος και για όλους τους ιδιοκτήτες ΦΔΧ και ΦΙΧ, είναι οι νεότερες εγκύκλιοι του υπουργείου με όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις πάνω στις διατάξεις του νέου νόμου 4663/20 που δημοσιεύονται στο περιοδικό Τ.Τ. Απριλίου και αφορούν στην οικονομική επιφάνεια, στις διευκολύνσεις που παρέχονται για τη μεταβίβαση οχημάτων ΔΧ, στις άδειες ΦΙΧ, στις ρυμούλκες, στις μισθώσεις των ανάριθμων κ.α.  



Για πρώτη φορά, στις σελίδες αυτού του τεύχους, υπάρχει θα λέγαμε μια υπερσυγκέντρωση κρίσιμων πληροφοριών και θεμάτων επικαιρότητας που θα πρέπει όλοι οι μεταφορείς και ιδιοκτήτες φορτηγών και λεωφορείων να λάβουν γνώση.



Εννοείται βέβαια, ότι το τεύχος Απριλίου, φιλοξενεί όπως κάθε μήνα, ρεπορτάζ, παρουσιάσεις νέων μοντέλων, test drive, ειδήσεις από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας κ.α.



Η διεύθυνση του περιοδικού είναι ιδιαίτερα υπερήφανη τούτο το μήνα που, παρά τις αντιξοότητες των ημερών, κατάφερε να εκδώσει αυτό το τεύχος, κρίνοντας ότι προέχει το καθήκον της ενημέρωσης των αναγνωστών μας. Ωστόσο, σας ενημερώνουμε, ότι ενδέχεται να μη βρείτε το περιοδικό στο σημείο πώλησης που κάθε μήνα το προμηθεύεστε, λόγω κλειστών καταστημάτων και περιπτέρων, οπότε θα πρέπει να το αναζητήσετε σε άλλο παρακείμενο σημείο πώλησης τύπου, τηρώντας βέβαια τα μέτρα ασφαλείας και τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες. Οι συνδρομητές μας πάντως θα το λάβουν κανονικά στη διεύθυνσή τους.



Καλή ανάγνωση.

Μανώλης και Θάλεια Αγριμανάκη



 

PreviousNext