Τροχοί & TIR

Το κοινωνικό έργο της Star Automotive Ελλάς

Oι άνθρωποι της Star Automotive Hellas και οι οικογένειές τους συμμετείχαν ενεργά σε πολλαπλές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Πέμπτη 01/02/2024 - 21:32
Κοινοποίηση στα Social Media
love to give mercedes star automotive

Πλούσιο σε δράση ήταν το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας #love2give της Star Automotive Ελλάς τη χρονιά που πέρασε με προσφορά εθελοντικής εργασίας και την υποστήριξη 13 φορέων σε 13 δράσεις.  

Μεταξύ των πολλών άλλων, δημιούργησε την Πρώτη Εταιρική Τράπεζα Ρούχων στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ΜΚΟ Immortaliting, ενισχύοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη λόγω έκτακτων καταστάσεων ή ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ενώ προάγει την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης για μια Zero Waste πραγματικότητα.

 Επιπλέον, οι άνθρωποι της Star Automotive Hellas και οι οικογένειές τους συμμετείχαν ενεργά σε πολλαπλές δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ανάμεσα στις σημαντικότερες πρωτοβουλίες περιλαμβάνονται: η υποστήριξη τοπικών φιλανθρωπικών και φιλοζωικών οργανώσεων με δωρεές και εθελοντικές δραστηριότητες, όπως το «Σπίτι της Άρσις», η «Humanity», το «Ένα Παιδί- Ένας Κόσμος» και η Γαϊδουροχώρα, η μαζική ανταπόκριση σε εκστρατείες ανακύκλωσης και ενέργειες για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της εταιρίας σε συνεργασία με το Σύλλογο «Κάντο Πράξη» και το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Κάθε Κουτί Μετράει», καθώς και η συμμετοχή σε προγράμματα ενημέρωσης για την κοινωνική ευθύνη και τη συμπερίληψη

Η Ν. Καβαθούλη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Star Automotive Ελλάς δήλωσε: «Εμείς στη Star Automotive Hellas πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική επιτυχία συνδέεται άρρηκτα με την προσφορά στην κοινότητα. Με αυτήν την πνοή, συνεχίζουμε να δρούμε με αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες εκείνων που μας περιβάλλουν. Είμαστε υπερήφανοι για την πρόοδο που έχουμε επιτύχει, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με σκοπό να είμαστε πρωτοπόροι και στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας, προσφέροντας ένα φωτεινότερο αύριο για όλους.» 

PreviousNext