Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στη Μοναστηρίου

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσ/νίκης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 1. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, στο ρεύμ
Δευτέρα 06/06/2022 - 12:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσ/νίκης θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, στο ρεύμα πορείας από Δυτικά προς Ανατολικά, από το ύψος του ο.α. 71 έως το ύψος της συμβολής της με την πάροδο της οδού Αναγεννήσεως.

2. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου, στο ρεύμα πορείας από Δυτικά προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος (αριστερή και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας) του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους επτά (07) μέτρων (3,50 μ. για κάθε λωρίδα κυκλοφορίας).

3. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αναγεννήσεως, στο ρεύμα πορείας από την οδό Μοναστηρίου προς την οδό Γιαννιτσών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μοναστηρίου και σε μέγιστο μήκος δεκαπέντε (15) μέτρων προς την οδό Γιαννιτσών.

4. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως, στο ρεύμα πορείας από την οδό Μοναστηρίου προς την οδό Γιαννιτσών, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος (αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας) του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους τεσσάρων (04) μέτρων.

5. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Αναγεννήσεως, στο ρεύμα πορείας από την οδό Γιαννιτσών προς την οδό Μοναστηρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Γιαννιτσών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μοναστηρίου.

6. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως, στο ρεύμα πορείας από την οδό Γιαννιτσών προς την οδό Μοναστηρίου, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 6,50 μέτρων.

7. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της παρόδου της οδού Αναγεννήσεως, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μοναστηρίου και σε μέγιστο μήκος δεκαπέντε περίπου μέτρων προς την οδό Γιαννιτσών.

8. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην πάροδο της οδού Αναγεννήσεως, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,50 μέτρων.

9. Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Γιαννιτσών, στο ρεύμα πορείας από Ανατολικά προς Δυτικά, από το ύψος της συμβολής της με την πάροδο της οδού Αναγεννήσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναγεννήσεως.

10. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Γιαννιτσών, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 10,50 μέτρων (5,25 μ. για κάθε ρεύμα πορείας).

11. Απαγορεύεται όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς Μοναστηρίου (ρεύμα πορείας από Ανατολικά προς Δυτικά), Αναγεννήσεως (και στα δύο ρεύματα πορείας), πάροδο Αναγεννήσεως (εκατέρωθεν) και Γιαννιτσών (εκατέρωθεν), κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Τρίτη 07/06/2022 από ώρα 07:00 και θα έχουν 48ωρη διάρκεια.

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας εφαρμόζονται για την εκτέλεση εκτάκτων εργασιών ανακατασκευής των νοτίων πεζοδρομίων της ευρύτερης περιοχής του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.

PreviousNext