Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας στην περιοχή των Ραχών και του Καραβόμυλου- Αχινού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν σε τμήματα επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Ραχών και του Καραβόμυλου-Αχινού, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτ
Πέμπτη 24/11/2022 - 16:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν σε τμήματα  επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Ραχών και του Καραβόμυλου-Αχινού, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, και καθ’ όλο το 24ωρο,  θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύο φάσεων:

Α’ φάση: Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή των Ραχών (243,18οχλμ. έως 240,9ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Β’ φάση: Έπειτα, και με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή των Ραχών (243,18ο χλμ. έως 240,9ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει:

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Παραλίας Ραχών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α.Θ.Ε., θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν  μέσω επαρχιακού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ραχών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από όπου και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο.

  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβομύλου-Αχινού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α.Θ.Ε. θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ραχών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου. Από εκεί θα ενημερώνονται ξανά μέσω προειδοποιητικών πινακίδων κατεύθυνσης και αναγγελίας, για την πορεία τους μέσω επαρχιακού δικτύου μέχρι τον προορισμό τους.

Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

PreviousNext