Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σχηματάρι και Περιμετρική Πατρών

Από σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 θα είναι σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην «Αθηνών-Λαμίας» στο ύψος του Σχηματαρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συν
Τετάρτη 04/03/2020 - 13:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Από σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 θα είναι σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην «Αθηνών-Λαμίας» στο ύψος του Σχηματαρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Αναλυτικότερα, από το 64ο έως το 68ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, ισχύει ολοήμερος εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Ο αποκλεισμός ξεκίνησε από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και από το Σάββατο 6 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου, θα μεταφερθεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται, πως στο πιο πάνω χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία. Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση προσωρινών κατευθυντήριων σημάνσεων μέσω του δεξιού παράπλευρου στον Α/Κ Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Στο μεταξύ, σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου και την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας (από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας) στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Πάτρας - Κ1 (Χ.Θ. 205,150) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600) στο ρεύμα προς Πύργο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πάτρας – Κ1 και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

PreviousNext