Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Εναλλακτικές διαδρομές
Παρασκευή 31/05/2024 - 16:32
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αττική Οδός
Φωτό: Αττική Οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 31/05 έως τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 01/06 θα εφαρμοστούν στην Αττική οδό. Ειδικότερα:

Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο από τη σήραγγα Βριλησσίων προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

  • Να εξέλθουν στην έξοδο Πεντέλης (Κόμβος 12) και να κινηθούν ευθεία στον παράπλευρο δρόμο του πάρκου Βριλησσίων (οδός Αττικής) μέχρι τα διόδια Πεντέλης όπου και θα εισέλθουν ξανά στην Αττική Οδό (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κατευθυνθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού προς Αθήνα / Κέντρο.
  • Να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης  (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.
  • Να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους εντός του κυκλικού Κόμβου Κηφισίας, (Κόμβος 11 – «Δαχτυλίδι») να εισέλθουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο όπου στη συνέχεια θα εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), για να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) προκειμένου να κινηθούν στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

PreviousNext