Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό από τις 14:30 έως και τις 16:00

Θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου, (5,499ο χλμ.).
Πέμπτη 25/04/2024 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι, στο πλαίσιο της διέλευσης της Ολυμπιακής φλόγας από την Ιόνια Οδό, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 14:30 έως και τις 16:00, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου αυτοκινητοδρόμου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο, στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αντιρρίου, (5,499ο χλμ.).

Η διοχέτευση – εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνει μέσω της παλαιάς εθνικής οδού (Ν.Ε.Ο.) και συγκεκριμένα προς την Ε.Ο. Ρίου – Αγρινίου και Αντιρρίου – Ιτέας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στον  Α/Κ Αντιρρίου (5,499ο χλμ.).

Στην κατεύθυνση προς Ιωάννινα / Αντίρριο, θα υπάρξουν 1-2 ολιγόλεπτες ανασχέσεις κυκλοφορίας όπου η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται με χαμηλές ταχύτητες.

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα μπορεί να εξυπηρετεί μόνο τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία, ενώ το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (τηλ. 26340-39010,39011 & 39012) θα βρίσκεται στη διάθεση των οδηγών, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαιρετική αυτή περίσταση.

Τέλος, η παρακολούθηση της λαμπαδηδρομίας για το κοινό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ζωντανής σύνδεσης από το website της Γέφυρας (www.gefyra.gr) και από το δυτικό πεζοδρόμιο της Γέφυρας, το οποίο προσφέρει εγγύτητα με ασφάλεια αφού η είσοδος στο οδόστρωμα απαγορεύεται αυστηρά. Η προσέγγιση στο δυτικό πεζοδρόμιο γίνεται από τις σκάλες πρόσβασης και στις δύο πλευρές της Γέφυρας από την πλευρά του Ρίου και του Αντιρρίου. 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

PreviousNext