Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη 09/02/21, στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες. Πιο αναλυτικ
Τρίτη 09/02/2021 - 11:47
Κοινοποίηση στα Social Media

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη 09/02/21, στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων, τεχνικές εργασίες καθώς και εργασίες κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Όπου απαιτηθεί, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Λειτουργεί ο κόμβος

στη διασταύρωση Ξηροπόταμου

Στο μεταξύ, από χθες δόθηκε σε λειτουργία ο ισόπεδος κυκλικός κόμβος επί της Ε.Ο. Νο.57 Δράμας - Κ. Νευροκοπίου στη διασταύρωση Ξηροποτάμου, αν και η ολοκλήρωση του κόμβου θα πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Μαΐου με την αποπεράτωση των ασφαλτικών εργασιών σε όλους τους συμβαλλόμενους σε αυτόν δρόμους, των εργασιών πρασίνου και των Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών.

PreviousNext