Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Σοφάδες-Προάστιο λόγω Αγροτικών Κινητοποιήσεων

Η Κεντρική Οδός ενημερώνει ότι, σήμερα από τις 11.40, θα τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σοφάδων και του Α/Κ Προαστίου, του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής
Τρίτη 14/02/2023 - 11:49
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Κεντρική Οδός ενημερώνει ότι, σήμερα από τις 11.40, θα τεθεί σε ισχύ αμφίπλευρη εκτροπή κυκλοφορίας μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σοφάδων και του Α/Κ Προαστίου, του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας,-Ε65, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Σοφάδων και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Προαστίου.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Προαστίου, και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Σοφάδων.

Τέλος, σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει  αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών των Μετωπικών Σταθμών Σοφάδων και Τρικάλων.

PreviousNext