Τροχοί & TIR

Λεωφορεία και φορτηγά IVECO για το Πυροσβεστικό Σώμα

Τα οχήματα εξασφαλίζουν αυξημένη λειτουργικότητα και αντοχή σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.
Πέμπτη 26/09/2024 - 13:10
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Με την προμήθεια 20 λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού 22 θέσεων καθώς και 5 οχημάτων (4Χ2) μεταφοράς υλικών ωφέλιμου φορτίου 7t της IVECO ενισχύονται οι επιχειρησιακές ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος και αναβαθμίζεται ο στόλος των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας.

Τα οχήματα εξασφαλίζουν αυξημένη λειτουργικότητα και αντοχή σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε χθες σε επίσημη εκδήλωση στο Μουσείο Αυτοκινήτου παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ανανέωσης του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανταπόκριση σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και πυροπροστασίας.

Εκ μέρους της P J Condellis S.A. παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής, Χαράλαμπος Μαυρίδης ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας του Πυροσβεστικού Σώματος με οχήματα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αποτελεί τιμή για εμάς και δεσμευόμαστε για την άριστη εκτέλεση και αυτής της σύμβασης».

Η ολοκλήρωση της παράδοσης των οχημάτων αναμένεται εντός του επόμενου έτους.

PreviousNext