Τροχοί & TIR

Tο μεταφορικό ισοδύναμο του 2021

Στο ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ καθορίστηκε το μεταφορικό ισοδύναμο για το έτος 2021, το οποίο θα καταβληθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Τα 80 εκατ. ευρώ θα κατανεμηθούν
Σάββατο 02/01/2021 - 13:00
Κοινοποίηση στα Social Media
το μεταφορικό ισοδύναμο έρχεται να καλύψει τη διαφορά στο κόστος των εισιτηρίων επιβατών που ταξιδεύουν με πλοία και των ναύλων εμπορευμάτων σε σχέση με το ποσό που θα πλήρωναν εάν ταξίδευαν με χερσαία μέσα μεταφοράς καλύπτοντας στην ίδια απόσταση.
Το μεταφορικό ισοδύναμο έρχεται να καλύψει τη διαφορά στο κόστος των εισιτηρίων επιβατών που ταξιδεύουν με πλοία και των ναύλων εμπορευμάτων σε σχέση με το ποσό που θα πλήρωναν εάν ταξίδευαν με χερσαία μέσα μεταφοράς καλύπτοντας στην ίδια απόσταση.

Στο ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ καθορίστηκε το μεταφορικό ισοδύναμο για το έτος 2021, το οποίο θα καταβληθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 Τα 80 εκατ. ευρώ θα κατανεμηθούν για την εφαρμογή του μέτρου σε επιβάτες, εμπορεύματα και καύσιμα. 

Να υπενθυμίσουμε πως το μεταφορικό ισοδύναμο έρχεται να καλύψει τη διαφορά στο κόστος των εισιτηρίων επιβατών που ταξιδεύουν με πλοία και των ναύλων εμπορευμάτων σε σχέση με το ποσό που θα πλήρωναν εάν ταξίδευαν με χερσαία μέσα μεταφοράς καλύπτοντας στην ίδια απόσταση.

PreviousNext