Τροχοί & TIR

Μποτιλιάρισμα στη Νέα Καρβάλη λόγω των διοδίων στην Άσπρη Άμμο

Κυκλοφοριακά προβλήματα και μποτιλιάρισμα οχημάτων παρατηρείται στη Νέα Καρβάλη λόγω της λειτουργίας των διοδίων στην Άσπρη Άμμο. Όπως αναφέρει το kavalanews.gr από την ημέρα που τα διόδια τέθηκαν σ
Παρασκευή 07/04/2023 - 14:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακά προβλήματα και μποτιλιάρισμα οχημάτων παρατηρείται στη Νέα Καρβάλη λόγω της λειτουργίας των διοδίων στην Άσπρη Άμμο.

Όπως αναφέρει το kavalanews.gr από την ημέρα που τα διόδια τέθηκαν σε λειτουργία, οι οδηγοί δεν προτιμούν πλέον να κινούνται επάνω στην Εγνατία Οδό για να αποφύγουν το τέλος διέλευσης. Όπως λένε οι κάτοικοι της Νέας Καρβάλης έχουν κάνει όλες τις κινήσεις προς τα αρμόδια Υπουργεία για να σταματήσει το φαινόμενο, καθώς από την αυξημένη κίνηση είναι ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

Ανάμεσα στις προτάσεις που έκαναν ήταν να εξαιρεθούν από την καταβολή τέλους διέλευσης από τα διόδια οι κάτοικοι του νομού Καβάλας. Το αίτημα απορρίφθηκε από τον τέως υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, έχει να κάνει με την επικείμενη πώληση της Εγνατίας.

Προς το παρόν εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεθεί σε λειτουργία μόνιμο ραντάρ ελέγχου της ταχύτητας μέσα από τη Νέα Καρβάλη.

Πηγή: kavalanews.gr

PreviousNext