Τροχοί & TIR

Νέα διασταύρωση ελέγχων για ανασφάλιστα οχήματα

Μετά την παταγώδη περυσινή αποτυχία της περιβόητης διασταύρωσης στοιχείων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ετοιμάζει να επανέλθει με νέα διασταύρωση στο
Παρασκευή 09/02/2018 - 14:19
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά την παταγώδη περυσινή αποτυχία της περιβόητης διασταύρωσης στοιχείων για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ετοιμάζει να επανέλθει με νέα διασταύρωση στοιχείων, αυτή τη φορά με υπαρκτά οχήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη διασταύρωση απέτυχε καθώς εμφανίστηκαν ως ανασφάλιστα οχήματα αυτά τα οποία είχαν αποσυρθεί ή είχαν κλαπεί κ.λ.π., η ΑΑΔΕ προχώρησε σε χρεώσεις των ιδιοκτητών τους και ακολούθησε η απόλυτη σύγχυση, καθώς υπήρξαν ιδιοκτήτες οι οποίοι κατέβαλαν το ποσό με το οποίο  χρεώθηκαν, στη συνέχεια αντελήφθησαν ότι επρόκειτο για όχημα που πλέον δεν τους ανήκει και ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους.

Αυτή τη φορά, η ΑΑΔΕ θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει το υπ. Μεταφορών από τις χορηγήσεις αδειών κυκλοφορίας, μεταβιβάσεις κ.λ.π. εφόσον διασταυρωθούν με τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών θα εμφανίσουν τα οχήματα που είναι σε κυκλοφορία και δεν έχουν ασφαλιστεί.

PreviousNext