Τροχοί & TIR

Νέες σειρές Μηχανημάτων Έργων VOLVO

Καινούρια μοντέλα εκσκαφέων, φορτωτών και ντάμπερ χαμηλών ρύπων, καθώς και ηλεκτρικά παρουσιάζει η Volvo Construction Equipment (VOLVO CE) στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Volvo Days» που πραγματοποιεί τι
Δευτέρα 06/06/2022 - 11:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Καινούρια μοντέλα εκσκαφέων, φορτωτών και ντάμπερ χαμηλών ρύπων, καθώς και ηλεκτρικά παρουσιάζει η Volvo Construction Equipment (VOLVO CE) στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Volvo Days» που πραγματοποιεί τις μέρες αυτές στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως στο πρόγραμμα των τριών εβδομάδων, η Volvo CE προσφέρει για πρώτη φορά μια πλήρως εντυπωσιακή ψηφιακή εμπειρία που θα διασφαλίσει ότι ο καθένας - όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο - θα μπορεί να είναι μέρος των μοναδικών Volvo Days με μια νέα εικονική πλατφόρμα που θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Στις «μέρες Volvo» παρουσιάζεται μια πλήρης γκάμα των ηλεκτρικών μηχανημάτων και των λύσεων φόρτισης της Volvo, καθώς και ο μεγαλύτερος ηλεκτρικός εκσκαφέας της εταιρείας, ο EC230 Electric, που δοκιμάζεται επί του παρόντος πιλοτικά στη Νορβηγία. Επίσης, παρουσιάζεται ο ολοκαίνουργιος τροχοφόρος φορτωτής L200H High Lift που προωθεί μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα καυσίμου, καθώς και ο αναβαθμισμένος τροχοφόρος φορτωτής L350H για ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Ο νέος μικρός φορτωτής L200H με ταχύτερη λειτουργία εξοπλίζεται επίσης με αρπάγη διακίνησης κορμών δέντρων. Στην πίστα δοκιμών εντυπωσιάζει ο ισχυρός ερπυστριοφόρος εκσκαφέας EC950F, το ντάμπερ R100, όπως επίσης και το αρθρωτό ντάμπερ Α406.

Στο επίκεντρο βρίσκονται, επίσης, οι συνεχώς διευρυνόμενες υπηρεσίες παραγωγικότητας και διαθεσιμότητας της Volvo CE, οι οποίες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, καθώς η βιομηχανία μεταβαίνει σε λύσεις βέλτιστων υπηρεσιών για την τοποθεσία. Αυτές περιλαμβάνουν το πρόσφατα εγκαινιασμένο Πρόγραμμα Μείωσης C02, που προσφέρει προσαρμοσμένα σχέδια για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τη λύση Efficient Load Out, που έχει σχεδιαστεί για να κάνει κάθε φορτίο να μετράει με ποσοστό πλήρωσης 95-99%, την εφαρμογή ηλεκτρικής φόρτισης EMMA, το Connected Map και άλλες ψηφιακές λύσεις που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η νέα πίστα δοκιμών της Volvo είναι κατάλληλη και για δοκιμές αυτόνομων (χωρίς οδηγό ή χειριστή) οχημάτων και μηχανημάτων. Διαθέτει, επίσης, ξεχωριστά σημεία με προσομοίωση λατομείου για την πραγματοποίηση ρεαλιστικών επιδείξεων των μηχανημάτων έργων.

Ο Melker Jernberg, επικεφαλής της Volvo CE, λέει: «Ως κορυφαία βιομηχανία παραγωγής προϊόντων του κατασκευαστικού τομέα παγκοσμίως, έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά. Θέλουμε να προωθήσουμε την αλλαγή στη δική μας βιομηχανία προς την κατεύθυνση των καθαρών μηδενικών εκπομπών, αλλά και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας για την απεξάρτηση από τον άνθρακα στις δραστηριότητές τους».

PreviousNext