Τροχοί & TIR

Nέο Opel Movano

Η Opel συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της στα επαγγελματικά οχήματα και μετά τα νέα Combo Cargo και Vivaro, παρουσιάζει τη νέα γενιά του μεγάλου της βαν, του Movano, ένα μοντέλο μικτού βάρους 4,5
Παρασκευή 24/05/2019 - 10:37
Κοινοποίηση στα Social Media
Πάνω από 150 εκδόσεις του Movano διατίθενται από το εργοστάσιο – από panel vans, chassis (σασί) και platform cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van.
Πάνω από 150 εκδόσεις του Movano διατίθενται από το εργοστάσιο – από panel vans, chassis (σασί) και platform cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van.

Η Opel συνεχίζει την ανανέωση της γκάμας της στα επαγγελματικά οχήματα και μετά τα νέα Combo Cargo και Vivaro, παρουσιάζει τη νέα γενιά του μεγάλου της βαν, του Movano, ένα μοντέλο μικτού βάρους 4,5 τόνων το οποίο αναβαθμίστηκε αισθητικά και -κυρίως- τεχνολογικά.

Πάνω από 150 εκδόσεις του van της Opel διατίθενται από το εργοστάσιο – από panel vans, chassis (σασί) και platform cabs, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μέχρι μοντέλα με ανοιγόμενα πλαϊνά τμήματα (dropside), ανατρεπόμενα (tipper) και μετατροπές κλειστών van. Τα Movano panel vans διατίθενται με χώρο φόρτωσης μήκους έως 4,38 μ., ύψους έως 2,14 μ. και ωφέλιμου όγκου έως 17 m3. Ανάλογα με την έκδοση, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φτάνει τους 2,4 τόνους, με την τεχνική ικανότητα έλξης τρέιλερ με φρένα να ορίζεται στους 3,5 τόνους.

Στον χώρο φόρτωσης μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και πέντε ευρωπαλέτες, με το άνοιγμα της συρόμενης πλευρικής πόρτας να επιτρέπει τη φόρτωσή τους και μέσω αυτής. Επιπλέον, υπάρχουν νέες λαβές στη 2η και 4η κολόνα για ασφαλέστερη είσοδο και έξοδο από την καρότσα και παράλληλα ο φωτισμός LED, βελτιώνει την ορατότητα στο πίσω τμήμα του panel van.

Στον εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης περιλαμβάνεται πλήθος συστημάτων υποστήριξης του οδηγού. Επιγραμματικά, αυτά είναι τα εξής: Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warnings), Κάμερα «Πίσω Θέασης» (Rear Vision), εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης (πακέτο «Easy Park & Sight»), Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning) και Σύστημα Σταθεροποίησης σε περίπτωση Πλευρικών Ανέμων (Side-Wind Assistant).

Ακόμα, στο εσωτερικό του οχήματος απαντώνται 22 ανοικτοί ή κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι συνολικής χωρητικότητας 104 λίτρων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντουλαπάκι «FlexTray» στην πλευρά του συνοδηγού, το οποίο ανοίγει σαν συρτάρι και έχει χωρητικότητα 10,5 λίτρων. Highlight αποτελεί το σύστημα infotainment «Navi 50 IntelliLink Pro», το οποίο συνεργάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών, είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης των smartphones. Σημαντική είναι και η δυνατότητα τοποθέτησης αεροανάρτησης στο κάθισμα του οδηγού, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκουν και τα καθίσματα «comfort», τα οποία προσφέρουν ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη.

PreviousNext