Τροχοί & TIR

Οδηγεί και κοιμάται αγκαλιά με τον θάνατο

Μαγειρεύει, ψήνει καφέ, ζεσταίνει σούπες και φαγητά, όλα μέσα στην καμπίνα του, πάνω στο «πετρογκάζ» που έχει μόνιμα εγκατεστημένο δίπλα του. Μάλιστα, εξαιτίας της συχνής χρήσης του «μαγειρείου» του
Τρίτη 10/10/2023 - 13:26
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: R. Kiemberger
φωτό: R. Kiemberger

Μαγειρεύει, ψήνει καφέ, ζεσταίνει σούπες και φαγητά, όλα μέσα στην καμπίνα του, πάνω στο «πετρογκάζ» που έχει μόνιμα εγκατεστημένο δίπλα του.

Μάλιστα, εξαιτίας της συχνής χρήσης του «μαγειρείου» του χρησιμοποιεί μια μεγάλη φιάλη προπανίου, ώστε να επαρκεί μέχρι την επιστροφή του από τα πολυήμερα ταξίδια του.

Ο λόγος γίνεται για έναν οδηγό διεθνών μεταφορών από το μακρινό Αφγανιστάν που συχνά εκτελεί δρομολόγια προς Τουρκία με ένα Actros 3550. Οδηγεί και κοιμάται αγκαλιά με τον θάνατο, αφού μια έκρηξη της φιάλης από την όποια απροσεξία σημαίνει θάνατο και καταστροφή.

Εδώ να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάιο σε parking φορτηγών στη Γερμανία σημειώθηκε έκρηξη σε φορτηγό αλλοδαπού η οποία προήλθε από καμινέτο υγραερίου (βλέπε εδώ).

Η φωτό είναι από την καμπίνα του Αφγανού οδηγού όταν σταμάτησε σε parking στην περιοχή Matalya της Τουρκίας για να ξεκουραστεί και να ετοιμάσει το γεύμα του, το οποίο, μάλιστα, μοιράστηκε με συμπατριώτη του που βρέθηκαν μαζί στον ίδιο χώρο.

PreviousNext