Τροχοί & TIR

Παράταση για αιτήσεις ενίσχυσης των ΚΤΕΛ

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 16:00 η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την ενίσχυση των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ για τον εκ
Τρίτη 13/07/2021 - 15:12
Κοινοποίηση στα Social Media

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 16:00 η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την ενίσχυση των αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ για τον εκσυγχρονισμό τους.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ιωάννης Τσακίρης, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών.

Σημειώνεται πως οι ενισχύσεις αφορούν τις επιχειρήσεις των αστικών και των υπεραστικών ΚΤΕΛ, προκειμένου να εγκαταστήσουν συστήματα παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), Χανδρή 3 και Κύπρου, Μοσχάτο και συγκεκριμένα από την Ομάδα Δράσης Κρατικής Ενίσχυσης ΚΤΕΛ, τηλ.: 213 1300844 και email επικοινωνίας: ktel@ktpae.gr και από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, Δραγατσανίου 8, Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα, τηλεφωνική ενημέρωση στο 801 1136300 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση και email επικοινωνίας infoepan@mou.gr.

PreviousNext