Τροχοί & TIR

Παρέλαβε το 2000στό φορτηγό MAN

Ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, αναπτύχθηκε και χθες παρέλαβε το 2000στό φορτηγό ΜΑΝ, τη στιγμή, μάλιστα, που βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία παραγγελία 680 επιπλέον φορτηγών της ίδι
Κυριακή 06/11/2022 - 08:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, αναπτύχθηκε και χθες παρέλαβε το 2000στό φορτηγό ΜΑΝ, τη στιγμή, μάλιστα, που βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία παραγγελία 680 επιπλέον φορτηγών της ίδιας μάρκας.

Ο λόγος γίνεται για τον όμιλο Hegelmann Group, μια μεταφορική που με έδρα τη Γερμανία δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη και σε αρκετές χώρες της Ασίας με εξειδίκευση στις in time μεταφορές και παραδόσεις οχημάτων, βαρέων αντικειμένων ξηρού φόρτου, καθώς και στις μεταφορές τροφίμων.

Ο συνολικός στόλος της εταιρείας ανέρχεται σε 5.000 φορτηγά και απασχολεί 8.500 εργαζόμενους.

Η παραλαβή του 2000στού φορτηγού γιορτάστηκε με μια ενδοεπιχειρησιακή εορταστική εκδήλωση παρουσία του προέδρου της MAN Truck & Bus Γερμανίας, Christoph Huber, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον όμιλο Hegelmann. Ο μεγάλος αριθμός φορτηγών ΜΑΝ που διαθέτει είναι μια απόδειξη της άψογης συνεργασίας μας, της αξιοπιστίας των οχημάτων, της απόδοσής τους, καθώς και της οδηγικής τους συμπεριφοράς».

Ο τελευταίος τράκτορας που παρέλαβε η Hegelmann ήταν ένας TGX 18.510 4x2. Ο τύπος αυτός αποτελεί και την πλειονότητα των φορτηγών του στόλου του Ομίλου.

PreviousNext