Τροχοί & TIR

«Παρόντα Άπαντα»!

στη 2η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Transport Show Φορτηγά και Ελαφρά Επαγγελματικά όλων των κατηγοριών, από 2 μέχρι 42 τόνους και για κάθε μεταφορική
Πέμπτη 31/03/2016 - 11:41
Κοινοποίηση στα Social Media

στη 2η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics Transport Show

Φορτηγά και Ελαφρά Επαγγελματικά όλων των κατηγοριών, από 2 μέχρι 42 τόνους και για κάθε μεταφορική εφαρμογή, καθώς και Λεωφορεία όλων των χρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι επισκέπτες της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Transport Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί από 13 μέχρι 16 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην έκθεση συμμετέχουν με μεγάλα περίπτερα οι αντιπρόσωποι εισαγωγείς οι οποίοι προετοιμάζονται για να επιδείξουν τα πλέον σύγχρονα φορτηγά – πολλά από τα οποία θα εμφανιστούν στη χώρα μας για πρώτη φορά. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα: MERCEDES-BENZ, DAF, SCANIA, MAN, IVECO, VOLVO, FUSO, FORD TRUCKS (βαρέα) και UNIMOG. Δηλαδή….. όλα!

Στον τομέα των Ελαφρών Επαγγελματικών, οι επιβεβαιωμένες μέχρι τώρα συμμετοχές αφορούν στις μάρκες Volkswagen, Mercedes-Benz, Ford, Iveco Daily, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Goupil (ηλεκτρικά) ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση των συμμετοχών με την κράτηση περιπτέρων από ορισμένες ακόμη αντιπροσωπείες. Ακόμη ευρύτερη και μαζική θα λέγαμε είναι η συμμετοχή εκθετών στον τομέα των λεωφορείων με ολοκαίνουργα μοντέλα όλων των γνωστών κατασκευαστών. 

Πανόραμα Λεωφορείων

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, παρουσιάζονται μαζί, στην ίδια έκθεση τα πλέον σύγχρονα λεωφορεία των πιο γνωστών κατασκευαστών.

Λεωφορεία: Τουριστικά, Υπεραστικά, Αστικά, Σχολικά, Ξενοδοχειακά και VIP σε μια μεγάλη γκάμα διαμορφώσεων, αριθμού θέσεων, κινητήρων κ.λ.π.

Μάρκες: MERCEDES-BENZ, SETRA, MAN LIONS, NEOPLAN, TEMSA, SCANIA TOURING, FORD, IVECO, VOLVO IRIZAR, ISUZU BUSES, καθώς και άλλους κατασκευαστές στην κατηγορία των mini bus.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΞΟΠΟΙΩΝ: NIKAS BUSES, ΕΡΜΗΣ BUSES, PAPADAKIS BUSES, SFAKIANAKIS BUSES

 

Τεχνολογία Μεταφορών

Πέρα όμως από την παρουσίαση των πλέον σύγχρονων Οχημάτων, η έκθεση TRANSPORT SHOW αποκτά μια ξεχωριστή δυναμική και αναδεικνύεται ως το κεντρικό σημείο αναφοράς νέων τεχνολογιών στον τομέα των Μεταφορών. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μαζική συμμετοχή εταιρειών – εκθετών με καινοτόμα προϊόντα και σύγχρονα συστήματα για τον εξοπλισμό των Επαγγελματικών Οχημάτων κάθε κατηγορίας. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν ό,τι νεότερο σε εξαρτήματα της γραμμής κίνησης και των αναρτήσεων, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, μηχανήματα ψύξης – θέρμανσης, συστήματα τηλεματικής και καταγραφής δεδομένων, αναλώσιμα ταχογράφων, κιτ μηχανικά και ηλεκτρονικά για τη μετατροπή κινητήρων σε διπλού καυσίμου, προϊόντα βελτίωσης της καμπίνας και της εξωτερικής εμφάνισης των αυτοκινήτων.

Επαγγελματική Ενημέρωση

Στην έκθεση Transport Show, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερωτικές ημερίδες και να έλθουν σε επαφή με άλλους επαγγελματίες της Μεταφοράς, αλλά και με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών τους. Σημειώνεται, ότι οι κυριότεροι συνδικαλιστικοί φορείς των αυτοκινητιστών, θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το δικό τους περίπτερο, το οποίο θα αποτελεί και το σημείο συνάντησης των μελών τους.

Μόνο για Επαγγελματίες

Η έκθεση TRANSPORT SHOW 2016 είναι αυστηρά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ. Οι συμμετέχοντες εκθέτες σας προσκαλούν να την επισκεφτείτε. Θα σας υποδεχτούν για μια φιλική, όσο και ενδιαφέρουσα ενημέρωση, στα σύγχρονα και φιλόξενα περίπτερά τους. Βάλτε από τώρα στην ατζέντα σας την επίσκεψή σας στην TRANSPORT SHOW 2016 και θα έχετε προγραμματίσει σωστά το μέλλον της επιχείρησής σας. Από την πλευρά του, ο Οργανωτής (Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ – Τμήμα Εκθέσεων Εκδηλώσεων) θα σας εφοδιάσει έγκαιρα με προσωπική πρόσκληση εισόδου και παράλληλα θα φροντίσει για την άνετη προσέλευση και παραμονή σας στην έκθεση TRANSPORT SHOW 2016

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών τηλ.: 210 3602326, E-mail: assistant@troxoikaitir.gr κα. Αγγελική Κλαυδιανού.

PreviousNext