Τροχοί & TIR

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για τον καλύτερο Έλληνα οδηγό DAF 2022

Η DAF Trucks με το λανσάρισμα της νέας γενιάς φορτηγών XF, XG και XG+ κατέκτησε τις αγορές της Ευρώπης, τον τίτλο του καλύτερου φορτηγού της χρονιάς 2022, καθώς και μια σειρά άλλων εξαίρετων βραβείω
Τρίτη 03/05/2022 - 10:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DAF Trucks με το λανσάρισμα της νέας γενιάς φορτηγών XF, XG και XG+ κατέκτησε τις αγορές της Ευρώπης, τον τίτλο του καλύτερου φορτηγού της χρονιάς 2022, καθώς και μια σειρά άλλων εξαίρετων βραβείων.

Τώρα η DAF Trucks έρχεται κοντά στους Έλληνες αυτοκινητιστές και φίλους της μάρκας. Η ERGOTRAK, μέλος του ομίλου Σφακιανάκη, σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στο DAF Road Show 2022 που διοργανώνει με σταθμούς σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία και Αθήνα από 22 μέχρι 28 Μαΐου. Να βρεθείτε στο εσωτερικό της μεγαλύτερης σήμερα καμπίνας φορτηγού σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον άνεσης και λειτουργικότητας.

Η πρόκληση μεγάλη και διπλή: Το Σάββατο 28 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το κεντρικό event, στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK, Μάνδρα Αττικής.

Θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για τον καλύτερο DAF οδηγό του 2022. 



Μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα οδηγού DAF 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://daftrucks.gr/daf-national-driver-of-the-year-2022/

PreviousNext