Τροχοί & TIR

PL8.email: Επικοινωνία μέσω των πινακίδων των οχημάτων

Μια νέα πρόταση που έρχεται να δώσει νέες δυνατότητες επικοινωνίας στους κατόχους κάθε είδους οχήματος μέσα από την πινακίδα κυκλοφορίας του. Πρόκειται για μια καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή που παρ
Τετάρτη 06/02/2019 - 14:14
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια νέα πρόταση που έρχεται να δώσει νέες δυνατότητες επικοινωνίας στους κατόχους κάθε είδους οχήματος μέσα από την πινακίδα κυκλοφορίας του. Πρόκειται για μια καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή που παρουσιάζει η Madlink και ονομάζεται PL8.email (Διαβάζεται… PL+eight =PLATE όπως η πινακίδα κυκλοφορίας).

To PL8.email λειτουργεί ως υπηρεσία αποστολής και παραλαβής γραπτών μηνυμάτων στα email των χρηστών μέσα από τις πινακίδες των οχημάτων τους. Στην πραγματικότητα το PL8.email είναι μία βάση στο internet που συνδέει τις πινακίδες των οχημάτων με τον email λογαριασμό του ιδιοκτήτη του οχήματος. Κάνοντας χρήση αυτής της βάσης δεδομένων το PL8.email δίνει την δυνατότητα στα οχήματα που έχουν καταχωρηθεί να λαμβάνουν γραπτά μηνύματα στα email των ιδιοκτητών τους.

Στο PL8.email δεν εμφανίζεται δημόσια το email των χρηστών και για να γίνει η αποστολή χρησιμοποιείται ως μόνο στοιχείο η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος. Η γνωστοποίηση στον κόσμο της δυνατότητας του οχήματος να λαμβάνει γραπτά μηνύματα μέσα από το PL8.email στην πινακίδα του, γίνεται με ένα αυτοκόλλητο κατά προτίμηση στο πίσω μέρος του οχήματος.

Κόστος χρήσης του PL8.email: Η αποστολή μηνυμάτων μέσα από το PL8.email είναι δωρεάν. Η εγγραφή ενός οχήματος ανά λογαριασμό email είναι δωρεάν Τα επιπλέον οχήματα ανά λογαριασμό χρεώνονται 2€/2έτη Τα επιπλέον οχήματα των δημοσίων οργανισμών, δήμων, κοινωνικών φορέων ή οργανώσεων που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα δεν χρεώνονται. Το PL8.email απευθύνεται σε επιχειρήσεις με στόλο επαγγελματικών οχημάτων, σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε υπευθύνους οχημάτων δημόσιων οργανισμών κ.α.





 

 

 

 

 

PreviousNext