Τροχοί & TIR

Πλοίο φορτηγίδα χτυπά γέφυρα τη στιγμή που περνούσε φορτηγό. Δείτε τι έγινε

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν στον βελγικό και ολλανδικό τύπο σήμερα το πρωί έδειξαν πώς ένα φορτηγό έπεσε στο υπερυψωμένο οδόστρωμα μιας γέφυρας που μόλις είχε χτυπηθεί από φορτηγίδα πλοίο. Σύμφωνα με
Πέμπτη 11/05/2023 - 16:44
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Politie Rivierenland
Φωτό: Politie Rivierenland

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν στον βελγικό και ολλανδικό τύπο σήμερα το πρωί έδειξαν πώς ένα φορτηγό έπεσε στο υπερυψωμένο οδόστρωμα μιας γέφυρας που μόλις είχε χτυπηθεί από φορτηγίδα πλοίο.

Σύμφωνα με το www.7sur7.be, το ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στη γέφυρα Ringbrug πάνω από το κανάλι Brussels-Scheldt στον N16.

Περίπου στις 22.30, μια φορτηγίδα γεμάτη εμπορευματοκιβώτια έπεσε στη γέφυρα, με αποτέλεσμα μερικά κοντέινερ να πέσουν στο κανάλι.

Από την πρόσκρουση προκλήθηκε ρήγμα και ανύψωση τμήματος του οδοστρώματος. Ως αποτέλεσμα, ένα φορτηγό που διέσχιζε τη γέφυρα εκείνη τη στιγμή κατέληξε να προσκρούσει στην άσφαλτο που μόλις είχε σηκωθεί σαν ένας τοίχος μπροστά του.

Ειδικά συνεργεία κατάφεραν να ανακτήσουν τα κοντέινερ και να αποκαταστήσουν τις σοβαρές δομικές ζημιές στη γέφυρα. Ήδη σήμερα το πρωί στις 5.30 η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η γέφυρα άνοιξε εκ νέου και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Όσο για τον οδηγό του φορτηγού, όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ από το ατύχημα, αλλά δεν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

Πηγή: Trans.info

PreviousNext