Τροχοί & TIR

Πρόγευση του νέου VW Caddy - Έρχεται το 2020

Τον προσεχή Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του Caddy Cargo και η Volkswagen Commercial Vehicles μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς θα μοιάζει το νέο μικρό βαν, δημοσιεύοντας τα δύο πρώτα πρ
Παρασκευή 20/12/2019 - 10:56
Κοινοποίηση στα Social Media
Τον Φεβρουάριο του 2020 θα παρουσιαστεί επισήμως το νέο VW Caddy, με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί μέσα στο έτος. Κατά τα γνωστά θα διατίθεται σε έκδοση Cargo και επιβατική.
Τον Φεβρουάριο του 2020 θα παρουσιαστεί επισήμως το νέο VW Caddy, με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί μέσα στο έτος. Κατά τα γνωστά θα διατίθεται σε έκδοση Cargo και επιβατική.

Τον προσεχή Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του Caddy Cargo και η Volkswagen Commercial Vehicles μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς θα μοιάζει το νέο μικρό βαν, δημοσιεύοντας τα δύο πρώτα προωθητικά σκίτσα του μοντέλου.

Από όσα μπορούμε να κρίνουμε από αυτές τις εικόνες, το νέο Caddy θα είναι αισθητικά αρκετά διαφοροποιημένο από το υπάρχον μοντέλο, κάτι που δεν συνηθίζει η γερμανική εταιρεία, η οποία προτιμά να εξελίσσει στα σημεία τα μοντέλα της και να τους προσδίδει έναν αναγνωρίσιμο διαχρονικά χαρακτήρα. Εκτός αν τα σκίτσα είναι υπεραισιόδοξα και η πραγματικότητα μας προσγειώσει…

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δείχνει σίγουρο είναι πως οι Γερμανοί προσπάθησαν να προσδώσουν έναν περισσότερο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο τους, κάτι που θα εκτιμηθεί περισσότερο στην επιβατική έκδοση του Caddy, η οποία -όπως και η έκδοση βαν- θα λανσαριστεί μέσα στην επόμενη γενιά.

Από τα αισθητικά στοιχεία του οχήματος, ξεχωρίζουμε τα λεπτότερα LED φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, με τα τελευταία να κλέβουν τις εντυπώσεις καθώς πλαισιώνουν το μεγάλο πίσω παρμπρίζ. Ιδιαίτερα «γλυπτές» δείχνουν οι πλευρικές επιφάνειες του οχήματος, με το σπορτίφ του πράγματος να τονίζεται και από την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής. Αρκούντως δυναμικό είναι και το εμπρόσθιο τμήμα, όπου η γρίλια της μάσκας έχει μικρύνει και την ίδια στιγμή το λογότυπο της μάρκας έχει μεγαλώσει, κάτι που δείχνει να ισχύει και για τους τροχούς, αν και -επαναλαμβάνουμε- η πραγματικότητα είναι πάντα πιο προσγειωμένη από τη γραφιστική απεικόνιση.

Όπως και να έχει το πράγμα, η Volkswagen Commercial Vehicles ξεκαθαρίζει πως το επερχόμενο Caddy Cargo θα διαθέτει ένα αδιαφανές πίσω τζάμι σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών και -προαιρετικά- δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες.

Αρκετά διαφοροποιημένη και με περισσότερο σπορ διάθεση, η αισθητική του επερχόμενου Caddy, όπως προκύπτει από τα επίσημα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen Commercial Vehicles.

PreviousNext