Τροχοί & TIR

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Στέφανος Τριπαλιτάκης

Καλύτερος Έλληνας οδηγός και πρωταθλητής του διαγωνισμού της Scania αναδείχθηκε ο Στέφανος Τριπαλιτάκης από τα Χανιά που πέτυχε την καλύτερη επίδοση σε όλες τις δοκιμασίες και στο μικρότερο χρόνο. Μ
Δευτέρα 01/04/2019 - 11:23
Κοινοποίηση στα Social Media
Στο υψηλότερο βάθρο ο Στέφανος Τριπαλιτάκης, δεύτερος ο Πέτρος Μαβίδης και τρίτος ο Βασίλης Ταμπουρατζής.
Στο υψηλότερο βάθρο ο Στέφανος Τριπαλιτάκης, δεύτερος ο Πέτρος Μαβίδης και τρίτος ο Βασίλης Ταμπουρατζής.

Καλύτερος Έλληνας οδηγός και πρωταθλητής του διαγωνισμού της Scania αναδείχθηκε ο Στέφανος Τριπαλιτάκης από τα Χανιά που πέτυχε την καλύτερη επίδοση σε όλες τις δοκιμασίες και στο μικρότερο χρόνο.

Με βελούδινες, όσο και αποφασιστικές κινήσεις, ο Στέφανος μανουβράρισε ανάμεσα σε κοφτές οπισθογωνίες, πέρασε τη δοκιμασία όλων των εμποδίων και των κώνων καταχειροκροτούμενος από φίλους και συναγωνιζόμενους.

Δεύτερος ανακηρύχθηκε ο Πέτρος Μαβίδης και τρίτος ο Βασίλης Ταμπουρατζής, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στον ίδιο διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής με δεκάδες χιλιάδες οδηγούς να παίρνουν μέρος. Ο πρώτος νικητής από κάθε χώρα θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να πάρει μέρος στους αγώνες (μεταξύ των πρωταθλητών) για την ανάδειξη του μεγάλου πρωταθλητή, ο οποίος θα κερδίσει ένα ολοκαίνουριο Scania της σειράς S.

Ευχόμαστε στον Στέφανο να είναι αυτός που θα γυρίσει από τη Σουηδία, οδηγώντας τον τράκτορα – έπαθλο του παγκόσμιου νικητή.

PreviousNext