Μέχρι το 2023 συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, η FCA Ιταλίας και το Groupe PSA, με τους δύο ομίλους να συνεργάζονται εδώ και 40 χρόνια, έχοντας ιδρύσει το 1978 την κοινοπραξία Sevel (Società Europea Veicoli Leggeri - Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελαφρών Οχημάτων).

Οι όροι αυτής της νέας συμφωνίας, περιλαμβάνουν τη συνέχιση της κατασκευής από την κοινοπραξία των Fiat Ducato, Peugeot Boxer και Citroën Jumper, όπως και του νέου Opel / Vauxhall Vivaro. Επιπλέον, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης για τα βαν των ομίλων FCA και Groupe PSA, οι δύο εταίροι αποφάσισαν να αυξήσουν άμεσα την παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου της κοινοπραξίας Sevel, δημιουργώντας πρόσθετες βάρδιες εργασίας. Η συμφωνία προβλέπει επίσης, τη μεσοπρόθεσμη συμπληρωματική χρήση της παραγωγικής ικανότητας του Groupe PSA, προκειμένου να κατασκευαστούν ορισμένες εκδόσεις των μεγάλων βαν των Peugeot, Citroën, Opel και Vauxhall.

Σημειώνεται, πως το εργοστάσιο της Sevel εγκαινιάστηκε το 1981 και βρίσκεται στο Val di Sangro στην Atessa της Ιταλίας. Καταλαμβάνει επιφάνεια άνω των 1,2 εκ. m2 και απασχολεί περίπου 6.200 υπαλλήλους. Αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Ευρώπης και ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια LCV του κόσμου. Μάλιστα, πέρυσι από τις γραμμές του εργοστασίου εξήλθε το όχημα υπ' αριθμόν 6.000.000, μία mini bus έκδοση του Fiat Ducato Natural Power.