Τροχοί & TIR

Από τον Μιχάλη Παπά - APM Transport & Logistics η μεγαλύτερη παραγγελία στην Ελλάδα. Σαράντα (40) VOLVO FH 500

Η έκπληξη της χρονιάς είναι γεγονός! Ο Μιχάλης Παπάς τοποθέτησε στον Όμιλο Σαρακάκη τη μεγαλύτερη ίσως παραγγελία στα χρονικά της χώρας μας που αφορά στην απόκτηση 40 τρακτόρων VOLVO FH 500. Ήδη η A
Δευτέρα 23/01/2023 - 14:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Η έκπληξη της χρονιάς είναι γεγονός! Ο Μιχάλης Παπάς τοποθέτησε στον Όμιλο Σαρακάκη τη μεγαλύτερη ίσως παραγγελία στα χρονικά της χώρας μας που αφορά στην απόκτηση 40 τρακτόρων VOLVO FH 500.

Ήδη η APM παρέλαβε τα 3 πρώτα αυτοκίνητα, τα οποία εξοπλίζονται με το τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης I-SAVE.

Όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής πωλήσεων του Ομίλου Σαρακάκη, Βασίλης Δαμιανός, καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή των Volvo FH500 I-SAVE είναι το γεγονός ότι το σύστημα μπορεί να επιτύχει μέχρι και 7% οικονομία καυσίμου σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα.

Επιπλέον, τα 40 Volvo 500 έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του μεταφορικού έργου της APM προσφέροντας κορυφαίο κράτημα και είναι εφοδιασμένα με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Σημαντικό, επίσης, στοιχείο που λήφθηκε πολύ σοβαρά υπόψιν είναι η άνετη και ευχάριστη διαβίωση των οδηγών.

«Η Volvo Trucks προσφέρει λύσεις στους τρεις πιο βασικούς τομείς, οι οποίοι επηρεάζουν περισσότερο της κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών: Την αποδοτικότητα του καυσίμου, τον χρόνο λειτουργίας και τη διατήρηση υψηλής μέσης ωριαίας ταχύτητας», ανέφερε σχετικά ο κ. Δαμιανός και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Παραδόθηκαν τα τρία πρώτα οχήματα. Η παράδοση είναι τμηματική εντός του έτους. Και αυτό πρέπει να τονιστεί, ότι σε τόσο δυσμενές περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Volvo Trucks και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μπορεί να καλύψει έγκαιρα τις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών με πολύ καλούς χρόνους παράδοσης».

Μεγάλα συμβόλαια

Ο κ. Μιχάλης Παπάς μιλώντας στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR αναφέρθηκε στη συνεχή ανάπτυξη της APM Transport & Logistics και στον προσωπικό του αγώνα. «Οι κόποι μου δικαιώνονται στα 52 μου χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτησή μας για την τοποθέτηση της μεγάλης αυτής παραγγελίας των 40 καινούργιων VOLVO FH500, ο κ. Παπάς μας εξήγησε ότι αυτή σχετίζεται με μεγάλα συμβόλαια μεταφορών που κέρδισε τον τελευταίο καιρό. Τα συμβόλαια αυτά έχουν να κάνουν με μεταφορές φαρμακευτικών προϊόντων και, να σημειώσουμε ότι στο πελατολόγιο της APM περιλαμβάνονται μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και φαρμακευτικές επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Άλλωστε, στον στόλο των δεκάδων ρυμουλκούμενων της APM κυριαρχούν οι θάλαμοι με πιστοποίηση Pharma για την ασφαλή και ποιοτική μεταφορά φαρμάκων.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι η APM είναι από τις μεγαλύτερες μεταφορικές της χώρας μας με στόλο 70 τρακτόρων που μέσα στη χρονιά θα αυξηθούν στα 110 αυτοκίνητα με την προσθήκη των 40 νέων VOLVO FH 500.

PreviousNext