Τροχοί & TIR

Scania Citywide και Scania Irizar i6s

Η νέα γενιά Scania Citywide έχει αναπτυχθεί για τις απαιτήσεις των μελλοντικών πόλεων με οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των μέσων μαζικής μ
Σάββατο 19/11/2022 - 09:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Η νέα γενιά Scania Citywide έχει αναπτυχθεί για τις απαιτήσεις των μελλοντικών πόλεων με οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς και εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλα, από τα συστήματα ασφαλείας έως την ελαχιστοποίηση εκπομπών ρύπων και θορύβου.

Το πλήρως ηλεκτρικό λεωφορείο χαμηλής εισόδου έχει τη χωρητικότητα της μπαταρίας για να καλύψει σχεδόν κάθε διαδρομή πόλης και προσφέρει γρήγορη φόρτιση καθιστώντας το κατάλληλο για επιβατικές μεταφορές με αυξημένο αριθμό επιβατών και μεγιστοποιημένο χρόνο λειτουργίας.

Μαζί με τη χαμηλή του ενέργεια σε κατανάλωση και την πλήρη υποστήριξη της Scania καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής, το συνολικό κόστος λειτουργίας μπορεί να ελαχιστοποιηθεί. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα έχει απόδοση 300 Kw και η μέγιστη ροπή φτάνει τα 2.100 Nm. Εξοπλίζεται με μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 330 kWh και το εύρος αγγίζει τα 320 χιλιόμετρα.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης το παρών έδινε το τριαξονικό Irizar i6S efficient HDH. Εφοδιάζεται με τον 13λιτρο πετρελαιοκινητήρα DC13 164 με απόδοση 450 ίππους και ροπή 2.350 Nm ο οποίος πληροί τη νόρμα Euro 6 e. Συνεργάζεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο 12 σχέσεων Scania Opticruise. Το μήκος του είναι 14.400, το ύψος 3.931 και το πλάτος 2.550 χιλιοστά.

 

PreviousNext