Τροχοί & TIR

Scania L 280 χαμηλής εισόδου (+video)

Φορτηγό με καμπίνα χαμηλής εισόδου είναι το μοντέλο Scania L 280 City Door, το οποίο παρέχει εύκολη πρόσβαση στον οδηγό. Χαμηλή είναι, επίσης, και η πόρτα του συνοδηγού, αν και δεν υπάρχει πρόβλεψη
Τρίτη 20/06/2023 - 11:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Φορτηγό με καμπίνα χαμηλής εισόδου είναι το μοντέλο Scania L 280 City Door, το οποίο παρέχει εύκολη πρόσβαση στον οδηγό.

Χαμηλή είναι, επίσης, και η πόρτα του συνοδηγού, αν και δεν υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερο οδηγό. Ωστόσο, ο ένας οδηγός εξασφαλίζει την εύκολη πρόσβαση και από τη δεξιά πλευρά στις περιπτώσεις που η στενότητα του δρόμου, παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή άλλα εμπόδια δεν του επιτρέπουν να εισέλθει ή να εξέλθει από την αριστερή πλευρά.

Αυτή η απουσία θέσης συνοδηγού θυμίζει, θα λέγαμε, είσοδο λεωφορείου, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στη φωτό.

«Το φορτηγό αυτό είναι το τέλειο εργαλείο για τη δουλειά μου που έχει να κάνει με ανυψώσεις – μετακινήσεις οχημάτων από τον δρόμο, με μεταφορές και τοποθετήσεις προειδοποιητικών πινακίδων και άλλων υλικών σήμανσης στους δρόμους», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του L 280, Patrick Wik, διευθυντής της τεχνικής εταιρείας WIKAB.

«Η είσοδος είναι άνετη και ξεκούραστη για τον οδηγό, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και τη δεξιά πόρτα, ώστε να μην περιορίζεται για το σημείο στάθμευσης σε σχέση με την αποβίβασή του, ενώ την ίδια στιγμή έχει ιδιαίτερα διευρυμένη ορατότητα κατά την οδήγηση», συμπλήρωσε ο Patrick Wik.

Video URL
PreviousNext