Τροχοί & TIR

Σκληρό σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Καραμανλή

Για «επανάληψη εξαγγελιών, αντί απολογισμού» κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε: «Οι μ
Παρασκευή 10/09/2021 - 12:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Για «επανάληψη εξαγγελιών, αντί απολογισμού» κατηγόρησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε:

«Οι μονότονα επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες Καραμανλή επιβεβαιώνουν την ένδεια του έργου του. Αντί ενδιάμεσου απολογισμού, προχωρά σε μεγαλοστομίες προεκλογικού τύπου. Δύο χρόνια τώρα οι πολίτες γίνονται μάρτυρες της αδράνειας και της εγκατάλειψης.

Ο ΒΟΑΚ και η Πατρών-Πύργου παραμένουν έργα «παγωμένα», το βόρειο τμήμα του Ε65 και η γραμμή 4 του μετρό της Αθήνας βρίσκονται σε καθυστέρηση, το μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί, βιώνει αδικαιολόγητη καθυστέρηση και τον βάρβαρο τεμαχισμό των αρχαιοτήτων του, το σιδηροδρομικό δίκτυο εγκαταλείφθηκε.

Για να διευκολύνουμε με τον απολογισμό διετίας: Αδράνεια, καθυστερήσεις και λεωφορεία που πιάνουν φωτιά στην ανηφόρα, ενώ τα πληρώσαμε σαν να παίρναμε καινούρια».

PreviousNext