Τροχοί & TIR

Σταϊκούρας: Η υλοποίηση έργων και η ανάπτυξη πράσινων μεταφορών στις βασικές μας προτεραιότητες

«Μεταξύ άλλων, θα επιδιώξουμε την έγκαιρη υλοποίηση των έργων υποδομών της χώρας, όπως είναι τα εμβληματικά έργα εθνικής εμβέλειας, την ανάπτυξη πράσινων μεταφορικών και συγκοινωνιακών υπηρεσιών υψη
Τετάρτη 28/06/2023 - 10:07
Κοινοποίηση στα Social Media

«Μεταξύ άλλων, θα επιδιώξουμε την έγκαιρη υλοποίηση των έργων υποδομών της χώρας, όπως είναι τα εμβληματικά έργα εθνικής εμβέλειας, την ανάπτυξη πράσινων μεταφορικών και συγκοινωνιακών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, την προαγωγή της ασφάλειας στις υποδομές και μεταφορές, την ενίσχυση της κινητικότητας και της προσβασιμότητας. Περισσότερα και πιο συγκεκριμένα, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης» ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας παραλαμβάνοντας το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών από τον απερχόμενο υπουργό Γιάννη Γκόλια.

Η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου

Στην ομιλία της, η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που γίνομαι μέλος της ηγεσίας ενός τόσο σημαντικού Υπουργείου, με προϊστάμενο Υπουργό τον Χρήστο Σταϊκούρα, έναν επιτυχημένο και διεθνώς καταξιωμένο επιστήμονα και Υπουργό Οικονομικών σε σειρά κυβερνήσεων της παράταξής μας. Θα είναι τιμή μου να εργαστώ μαζί του, όπως και με τον συνάδελφο Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο, για την υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος στον τομέα ευθύνης μας»... «…θα αξιοποιήσω την όποια εμπειρία διαθέτω και κάθε δυνατότητα συνεργασίας που μου δίνεται, για να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, από τη θέση της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών. Μας περιμένει πολλή δουλειά, ώστε να καλύψουμε τις ελλείψεις που πάντα υπάρχουν στον τομέα των υποδομών, να ενισχύσουμε την ασφάλεια των μεταφορών και να υλοποιήσουμε στο ακέραιο το κυβερνητικό πρόγραμμα που προβλέπεται για το υπουργείο μας».

PreviousNext