Τροχοί & TIR

Συλλήψεις διακινητών στην Πάτρα και κατασχέσεις φορτηγών

Στη σύλληψη διακινητών, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού προέβησαν χθες στο λιμάνι της Πάτρας στελέχη του Λιμενικού. Ειδικότερα, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και του 40χρονου Έλληνα διακινητή τους,
Παρασκευή 05/11/2021 - 09:32
Κοινοποίηση στα Social Media

Στη σύλληψη διακινητών, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού προέβησαν χθες στο λιμάνι της Πάτρας στελέχη του Λιμενικού.

Ειδικότερα, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς και του 40χρονου Έλληνα διακινητή τους, προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του επικαθήμενου, τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών έγγραφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη άλλος οδηγός νταλίκας, αλλοδαπός 48 ετών, καθώς και αλλοδαπός που βρέθηκε κρυμμένος στο επικαθήμενο.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του νότιου λιμένα Πατρών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε εντός του χώρου του επικαθήμενου τον ανωτέρω αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών έγγραφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο.

PreviousNext