Τροχοί & TIR

Συνέδριο ενημέρωσης των Συνεργείων Volvo Trucks & Buses 2023

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των προϊόντων της Volvo Trucks & Buses στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργάνωσε συνέδριο για τους συνεργάτες των εξουσιοδοτημένω
Τρίτη 18/04/2023 - 13:41
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των προϊόντων της Volvo Trucks & Buses στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργάνωσε συνέδριο για τους συνεργάτες των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Volvo Trucks με σκοπό την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του After Sales και τις νέες τεχνολογίες της Volvo Trucks.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα service και ανταλλακτικών καθώς και το πλάνο ενεργειών και εκπαίδευσης μέσα στο έτος. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και ανταλλακτικά που έχουν παρουσιαστεί στον χώρο τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναφέρθηκαν τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, τέθηκαν οι στόχοι για το φετινό έτος και δόθηκε έμφαση στην ανάγκη της μετάβασης του κλάδου των μεταφορών στην ηλεκτροκίνηση και σε πιο αθόρυβες και καθαρές μετακινήσεις με τη Volvo Trucks να κατέχει ηγετικό ρόλο καθώς η ηλεκτροκίνηση εκτείνεται σε όλο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Δεδομένης της δέσμευσης για μείωση των εκπομπών CO2 έως και 50% στο άμεσο μέλλον η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων, προκειμένου αυτό να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο service των επαγγελματικών οχημάτων θεωρείται επιτακτική. Το συνέδριο έκλεισε με τη βράβευση των συνεργατών με τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

PreviousNext